Er zijn dit jaar geen slaapplaatsen in het Dorpshuis!

Slaapplaats tijdens de Vierdaagse Nijmegen

vierdaagse nijmegenSlaapplaatsen nodig tijdens de Vierdaagse Nijmegen 2020? U kunt dit jaar wederom terecht bij het Dorpshuis Heilig Landstichting, waar slaapplaatsen worden gecreëerd voor zo’n 60 wandelaars. Het dorpshuis ligt in een bosrijke en rustige omgeving en is van alle faciliteiten voorzien om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het dorpshuis wordt gedurende 6 dagen omgetoverd tot een gezellige huiskamer en een goed restaurant met sfeervol terras waar u zich helemaal kunt opladen voor de volgende dag.

Slaapzalen

Dorpshuis Heilige Landstichting bestaat uit 2 slaapzalen. Een grote zaal waar 40 bedden staan en een kleinere met 20 bedden. Er is en professionele keuken en alle sanitaire voorzieningen zijn afgelopen jaar vernieuwd.  Het ontbijt vindt plaats tussen 02.00 en 08.00 in de ontbijtzaal. Om 18.00 wordt buiten op het terras of  in de tent het avondeten opgediend. Vanaf 21.00 is het rustig in de zalen en gaan de lichten uit.

Eten, drinken en ontspannen

De inspanning die u levert tijdens de vierdaagse vraagt om extra brandstof. Uw gastheren en -vrouwen bestaan uit een professionele kok en horecamedewerkers die samen zorg dragen voor gezond en vooral lekker eten. Alles wordt elke dag vers bereid om de kwaliteit te waarborgen. 

Programma

Dorpshuis Heilig Landstichting ligt in een rustige, bosrijke omgeving. Wij hechten veel waarde aan de rust in het dorpshuis voor u en de omwonenden. Wel zo fijn, omdat het natuurlijk in de ochtend weer vroeg dag is. Op maandag t/m donderdagavond is de bar en keuken daarom om 22:00 uur gesloten. Op zondagavond nodigen wij u uit om de week te openen met een gezellige avond. Op vrijdagavond organiseren wij een heerlijke BBQ en een klein feestje ter afsluiting van een mooie week.

Fietsen huren

Er is nu al bijna geen fiets meer te krijgen in Nijmegen en omstreken.  Wij hebben nog een aantal fietsen tot onze beschikking. Voor de voorwaarden en huurprijs kunt u gerust contact opnemen.

Reserveer op tijd!

Elk jaar komen er meer aanvragen dan er plaatsen zijn dus reserveer op tijd. U kunt nu boeken via het contactformulier zodat u verzekerd bent van een plaats. Bent u niet in de gelegenheid om online te reserveren, stuur gerust een mailtje naar info@terwisse.nl of neem telefonisch contact via 06-15003909 met Rob Terwisse.